Hoidamme velallisasiakkaiden luottotiedot sekä muut talousasiat kuntoon

AOC Saatavaperintä toteuttaa perintätoimet asiakaslähtöisesti myös velallisen näkökulmasta. Pienissäkin maksuongelmissa tai perintätoimien kohteeksi joutuessasi on tärkeää lähteä selvittämään asiaa heti. Jos esimerkiksi luottotiedot menetetään maksuhäiriöiden takia, vaikeutuu monien arkisten asioiden hoito. Siksi olemmekin sitä mieltä, että yhteydenotto kannattaa aina. Palvelemme toimeksiantajia ympäri Suomen. Ota yhteyttä!

Apua erilaisten velkatilanteiden selvittelyyn

Joskus perintätoimet ovat perinnän kohteeksi joutuneen mielestä aiheettomia: esimerkiksi rahaliikenne ja postitus voivat mennä ristiin, ja velallinen on jo ehtinyt hoitaa velvoitteen. Voi käydä myös niin, ettei suoritusta jostain syystä ole pystytty kohdistamaan kyseessä olevaan velkaan. Näissä ikävissä tapauksissa pahoittelemme omasta ja toimeksiantajamme puolesta.

Useimmiten perintätoimet johtuvat kuitenkin siitä, että velallisasiakkaan rahat eivät kertakaikkiaan ole riittäneet maksun suorittamiseen. Tällöin yhteydenpito toimeksiantajaan tai perijään on ehdottomasti oikea ja edullisin toimintatapa, sillä maksun suorittamisen vältteleminen tuo taloudellisesti huonomman tuloksen ja voivat johtaa luottotietojen menetykseen. Vaihtoehtoja maksun suorittamiseen on olemassa: laskun voi siirtää, se voidaan jakaa osiin tai sopia muita tapauskohtaisia sovitteluratkaisuja.

Koska pyrimme aina suorittamaan perinnän mahdollisimman vähin vaurioin velalliselle, toivomme perinnän kohteeksi joutuneelta yhteydenpitoa. Näin velallinen saa kerrottua oman kantansa asiasta ja voimme ottaa sen mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Luottotiedot vaikuttavat kaikkeen

Maksusuoritusten hoitaminen ajallaan on erittäin tärkeää: jos maksuja ei suoriteta kehotuksista huolimatta, on riski menettää luottotietonsa. Luottotietojen selvittämiseksi tarvitaan sekä hyväksyttävä syy tiedon hankitaan että velallisen y-tunnus tai henkilötunnus täydellisenä. AOC Saatavaperintä suorittaa velkojien pyynnöstä luottotietojen selvittämistä, joka vähentää tappioiden riskiä ennen päätöstä luottosuhteen aloittamisesta. Jos velallisasiakkaan luottotiedot eivät ole kunnossa, vaikeutuu esimerkiksi lainan saanti tai yrityksen päivittäisen maksuliikenteen hoitaminen. 

Suosittele meitä

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi perintä- tai konsultointitarpeistasi oheisella lomakkeella. Otamme sinuun pian yhteyttä!