Perintä reilusti ja ammattitaitoisesti Pirkanmaalla ja Keski-Savossa

AOC Saatavaperintä on perintätoimisto, joka auttaa asiakkaitaan silloin, kun saatavien perintä ei omin voimin onnistu. Perinnässä on yksinkertaisesti kysymys toimeksiantajan oikeutetun, maksamatta jääneen saatavan kotiuttamisesta. Vaikka saatavien kotiuttaminen onkin päätehtävämme, teemme kaikkemme vaaliaksemme asiakassuhteitasi. Lopputuloksen tulee olla mahdollisuuksien mukaan molempien osapuolien hyväksymä. AOC Saatavaperintä palvelee kahden toimiston voimin Pirkanmaalta ja Keski-Savosta koko Suomen asiakkaita.

Jaamme riskin asiakkaan kanssa

Pyrimme välttämään toimeksiannoissa ns. Pyrrhoksen voittoa; vaikka asia voitettaisiinkin, siitä aiheutuvat haitat ja kustannukset eivät saa olla suurempia kuin saavutettu hyöty. Siksi jaamme riskin perinnän aiheuttamista kustannuksista toimeksiantajan kanssa. Näin pientenkin saatavien perintä on asiakkaalle mahdollista.

Jos velallinen on koko saatavan elinkaaren ajan varaton tai yhtiömuotoinen velallinen ajautuu selvitystilaan, ei jakovaraa saatavaan löydy. Tällaisissa tilanteissa emme veloita toimeksiantajalta perintäpalkkiota yksipuolisissa tuomioissa. Perinnässä velallinen velvoitetaan pääsääntöisesti aina maksamaan toimeksiantajalle oikeutetun saatavan perinnästä aiheutuneet kustannukset. 

Perinnän vaiheet

Kun maksamattomat laskut siirretään perintään, menettelemme seuraavasti:

  • Lasku lähetetään perintätoimiston kautta, vaatimuksena välitön maksusuoritus
  • Mikäli laskua ei makseta, ryhdytään oikeudellisiin toimiin: laskutettava saa haasteen ja myöhemmin mahdollisen tuomion.
  • Jos maksua ei haasteesta huolimatta suoriteta, perintätoimisto suorittaa tuomion täytäntöönpanon ulosotossa
  • Oikeudellisten toimien täytäntöönpanon jälkeen suoritetaan jälkiperintä

Sekä velallisen että velkojan kannattaa muistaa, että sopimus, palvelus, kauppa tai mikä hyvänsä toiminto, josta saatava muodostuu, on loppuun suoritettu vasta kun toiminnosta on saatu täysimääräinen suoritus.

Asiakaslähtöinen perintätoimisto auttaa ratkaisemaan ongelmat

Kun maksusuoritukset jäävät puuttumaan eikä velallinen suostu yhteistyöhön, ota yhteyttä luotettavaan ja asiansa osaavaan perintätoimistoon. AOC Saatavaperintä palvelee asiakkaita läpi Suomen. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi perintä- tai konsultointitarpeistasi oheisella lomakkeella. Otamme sinuun pian yhteyttä!